Episcopul Gurie / Sfântul Apostol Andrei È™i Sfântul Ierarh Andrei Șaguna : A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei.

De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Episcopul gurie, pomenit la deva. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din .

Episcopul gurie, pomenit la deva. Hramul Schitului din Straja, în tunelul celor 365 de sfinți
Hramul Schitului din Straja, în tunelul celor 365 de sfinți from www.replicahd.ro
Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la sju deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Slujba înmormântării are loc de la ora 12:00. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a trecut la domnul joi, 21 octombrie . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . Episcopul gurie, pomenit la deva.

Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la sju deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.

Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a trecut la domnul joi, 21 octombrie . Episcopul gurie, pomenit la deva. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. Sicriul cu trupul neînsufleţit al preasfinţitului părinte gurie a fost depus joi în catedrala . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la sju deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Slujba înmormântării are loc de la ora 12:00. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator.

Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Episcopul gurie, pomenit la deva. De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din .

Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a trecut la domnul joi, 21 octombrie . Hram la Catedrala Episcopală din Deva - Hunedoara Libera
Hram la Catedrala Episcopală din Deva - Hunedoara Libera from hunedoaralibera.ro
Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a trecut la domnul joi, 21 octombrie . Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . Episcopul gurie, pomenit la deva. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Sicriul cu trupul neînsufleţit al preasfinţitului părinte gurie a fost depus joi în catedrala . A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi.

Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la sju deva, fiind transferat ulterior la secţia ati.

Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a trecut la domnul joi, 21 octombrie . Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. Episcopul gurie, pomenit la deva. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la sju deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Sicriul cu trupul neînsufleţit al preasfinţitului părinte gurie a fost depus joi în catedrala . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Slujba înmormântării are loc de la ora 12:00.

A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Sicriul cu trupul neînsufleţit al preasfinţitului părinte gurie a fost depus joi în catedrala . Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din .

Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Liturghia Sfântului Vasile cel Mare la Catedrala
Liturghia Sfântului Vasile cel Mare la Catedrala from i1.wp.com
Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la sju deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a trecut la domnul joi, 21 octombrie . Episcopul gurie, pomenit la deva. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . Slujba înmormântării are loc de la ora 12:00. De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40.

De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40.

Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Sicriul cu trupul neînsufleţit al preasfinţitului părinte gurie a fost depus joi în catedrala . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la sju deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Episcopul gurie, pomenit la deva. Slujba înmormântării are loc de la ora 12:00. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a trecut la domnul joi, 21 octombrie . De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din .

Episcopul Gurie / Sfântul Apostol Andrei È™i Sfântul Ierarh Andrei Șaguna : A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei.. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a trecut la domnul joi, 21 octombrie . Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator.